Voorzorg oplossingen geschikt voor alle fases van uw leven

April Belgium, voorheen Elitis Protection, maakt nu deel uit van het internationale April groep. APRIL Belgium is een gevolmachtigde onderschrijver dat gespecialiseerd is in voorzorgsproducten, die de bescherming van particulieren en bedrijfsleiders waarborgen in geval van een overlijden, ziekte of ongeval.

Een team van 12 professioneel betrokken medewerkers ontwerpen, verdelen en beheren voorzorgsoplossingen. In samenwerking met een netwerk van 800 makelaars en vooraanstaande verzekeraars kan APRIL Belgium aan al uw noden in voorzorg voldoen : bescherming van de familie, kredietdekking, successieplanning of schenking, bescherming van de onderneming door het voortbestaan ervan te verzekeren.

Zijn krediet
waarborgen

Lisa voelt zich gerustgesteld, mocht er haar iets overkomen ze weet dat haar krediet zal terugbetaald worden.

Er meer over weten

Zijn gezin
beschermen

Voor An is het belangrijk te weten dat haar familie geen financiële zorgen zal hebben de dag ze er niet meer is.

Er meer over weten

Zijn successie-
planning

Yves weet dat zijn erfgenamen zich geen zorgen hoeven te maken, zijn kapitaal is beschermd in geval van zijn overlijden.

Er meer over weten

Zijn onderneming
verzekeren

Didierwil als bedrijfsleider dat zijn bedrijf blijft draaien, wat er ook met hem gebeurt.

Er meer over weten

Bereken uw verzekeringspremie in een paar klikken

SCHULDSALDO-<br>VERZEKERING

SCHULDSALDO-
VERZEKERING

Een van de meest voordelige verzekeringen op de markt, waarmee u uw onroerend goed beschermt en uw naasten behoedt voor financiële zorgen indien u zou overlijden.

Bereken de premie
OVERLIJDENS-<br>VERZEKERING

OVERLIJDENS-
VERZEKERING

Vanaf € 11 per maand kunt u uw naasten financiële zekerheid bieden op de sleutelmomenten in hun leven en hen de mogelijkheid bieden hun projecten te verwezenlijken, ook als uw inkomsten wegvallen.

Bereken de premie